آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند

خرید و فروش موبایل در بازار به کف رسید

اگر چه بازار موبایل در ماه‌های اخیر هم رونق چندانی نداشت و چشم امید فروشندگان به روز‌های پایانی سال بود، با ورود کرونا به کشور تمامی معادلات به هم ریخت و اکنون تقاضا برای این کالا که به نظر می‌رسد در اولویت خرید مردم نیست، شدیدا کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 11
کد خبر: ۴۰۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، شیوع کرونا در جهان تبعات زیادی داشته و تاثیرات آن بر دنیای فناوری هم چشمگیر بوده است. تولیدکنندگان گوشی در بسیاری از کشور‌ها با سلسله تعطیلی مواجه شدند و این موضوع ساخت گوشی و قطعات را با مشکل مواجه کرد. همچنین در گزارش‌ها برآورد شده است که فروش جهانی گوشی‌های هوشمند در سال جاری میلادی به‌علت ادامه شیوع ویروس کرونا کاهش کم‌سابقه‌ای را تجربه خواهد کرد.

 

از طرفی در حالی که طبق تجربه سال‌های گذشته معمولا در ماه پایانی و روز‌های آخر سال با رشد فروش گوشی مواجه بودیم، امسال رویه تغییر کرده و بازار رونق خود را از دست داده است، این موضوع از یک طرف ناشی از تعطیلی بسیاری از فروشگاه‌هاست که این روز‌ها به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا تصمیم به این کار گرفته‌اند و از طرف دیگر بازار هم با کاهش شدید تقاضا مواجه است و به نظر می‌رسد گوشی که در اولویت خرید مردم در شرایط بحرانی نیست، فعلا از سبد خرید خارج شده است.

 

در این راستا افشار فروتن -رئیس انجمن فروشندگان تلفن همراه، سیم‌کارت و لوازم جانبی اظهار کرد: در طول چند ماه اخیر روند خوبی را در بازار موبایل شاهد نبودیم. فعالان صنفی تماما در انتظار یکی دو ماه پایان سال بودند و امید این بود که طبق تجربه‌ای که حاکم بوده در پایان سال مانند سال‌های گذشته، بازار از رونق بهتر و بیشتری برخوردار باشد و ضربات و ضرر‌هایی که فعالان صنفی داشتند جبران شود، اما روز‌های آخر سال متاثر از شرایط حاکم بر جامعه از نظر ویروس کرونا، وضعیت خوبی نداشت.

 

وی خاطرنشان کرد: بنابراین نه تنها در چهار پنج ماه گذشته کسب‌وکار‌ها رونقی نداشت و مباحثی مانند افزایش نرخ بنزین و ارز که سلسله‌وار اتفاق افتاد، به‌صورت مستقیم بر بازار تاثیرگذار بود، بلکه متاسفانه در روز‌های پایانی سال هم این شرایط به بازار حاکم شد و تاثیر خودش را چنان گذاشت که واحد‌های صنفی هم از جهت اعلام قرنطینه و هم از این جهت که هزینه‌هایشان از درآمدشان بیشتر بود، به این نتیجه رسیدند که تعطیل کردن بازار عاقلانه‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

 

رئیس انجمن فروشندگان تلفن همراه، سیم‌کارت و لوازم جانبی با اشاره به کاهش تقاضا در بازار موبایل بیان کرد: در این ماه‌ها شاهد کاهش توان خرید متقاضیان بودیم. درواقع شرایط به‌گونه‌ای بود که کاربر و متقاضی به تصور اینکه نرخ ارز روند کاهشی پیدا کند و کالا قیمتش پایین بیاید و گوشی ارزان‌تر شود، در انتظار شرایط ثبات کالا بود که متاسفانه این اتفاق نیفتاد و شرایط بدتر شد.

 

فروتن درباره پیش‌بینی بازار موبایل در سال جدید نیز اظهار کرد: گوشی موبایل شاید جزو آن دسته از اقلامی باشد که عموم مردم با آن در ارتباط هستند، اما با توجه به شرایطی که وجود دارد به نظر می‌رسد حتی با عبور از این مرحله و گذشتن از کرونا و وارد شدن به روند مثبت هم گوشی همچنان در اولویت مردم نیست. در واقع گوشی در اولویت کالا‌های مورد نیاز نیست که بازارش سریعا رونق بگیرد و مقداری زمان می‌برد تا فعالان صنفی بتوانند از تاثیرات منفی که بر بازار حوزه تلفن همراه گذاشته شده، عبور کنند و شاید خروج تعداد زیادی از اعضای صنف را هم شاهد باشیم./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار